loading...

3 dolog, amit imádnak a pasik az ágyban

loading...

A nők apró trükkökkel ugyan, de irányítani képesek a másik nemet, a pasik pedig akkor boldogok, ha a nők kedvére tehetnek.

49590eff68174916

1. A látvány

A pasik vizuális típusok, a szex közben eléjük táruló látvány sokszor majdnem annyira jó és izgató, mint maga az élmény, amiben részük van.
Csinálj romantikus hangulatot, annyi fény legyen a szobában, hogy a pasid lássa a körvonalaidat, és ne foglalkozz a vélt súlyfeleslegeddel. Ő úgysem azt fogja nézni…
A hatás csak fokozható egy megfelelő falitükörrel.
Szintén nagyon izgató látványban részesíted a pasidat, ha felveszel neki szexi fehérneműt, ami sejtelmes. A férfiak szeretik, ha a fantázia számára is marad némi kis tér.

2. Minél több orgazmushoz juttasson

A szex nem kizárólag az orgazmusról szól, hanem a behatolás pillanatáról, az érintésről, érzéki csókolózásokról, és az izgató pózváltásokról is, de mindenekelőtt arról, hogy élvezzétek, mindketten.
A pasinak igenis fontos, hogy a csúcsra repítsen. Ahogyan azzal sem tud betelni, ha kívánod a szexet, és ezt ki is mutatod.

Bátran add át tehát magad a gyönyörnek addig a határig, amíg az párod örömét is fokozza.
A pasinak elsősorban az a jó, amit te élvezel, így ne legyenek gátlásaid: ami neked gyönyört okozhat, az számára is jobbá teszi a szexet, ezt pedig érdemes újra és újra megtapasztalni, amikor csak lehet.
Egy pasinak nem a szexre van „csak” szüksége, sokkal inkább rád. Hiszen ahhoz, hogy vágya életre keljen, te is kellesz, és a szex akkor az igazi, ha időnként téged is magával ragad a szenvedély…
3. Dicséret, sikerélmény

Bár mindenki azt hiszi, hogy a nőknek van szükségük arra, hogy dicsérjék őket, ez a férfiakkal sincs másképp.
Szeretik, ha időről időre a fülébe súgd, hogy mennyire élvezed az együttlétet.
Fontos, hogy dicsérd, hogy érezze, ő egy „igazi férfi”.
Sok kapcsolatban ez is az egyik hiba, ha ezt nem kapja meg, máshol fogja keresni!

loading...

Szólj hozzá Te is!

comments