loading...

A saját ürülékükben fekszenek az idősek egy pesti kórházban! Felháborodott a lakosság!

loading...

A két ünnep között került ki a Facebook-ra egy bejegyzés melyben egy nő a hozzátartozójáról készített képekkel illusztrálta a magyar egészségügyi állapotokat.

Az alábbiakban pontosan közölt idézetek következnek, valamint olyan képek, melyek csak erős idegzetűeknek szólnak!

pesti

“Erre már nincsenek szavak te Orbán retek aki szét lopod az országot a haverjaiddal együtt remélem a te pereputtyodat is így fogják ápolni.

Tegnap is posztoltam egy képet a Köbányai Gizella krónikus belről hogy milyen embertelenül bánnak szegény idősekkel és panaszunk ellenére mai termés……… anyósom alatt a fenekétől a nyakáig tiszta pisi,az ágy alatt több liter ifúziós viz ……gondom mellé folyt de szartak rá, majd ránéztem a mellette levő nénire aki miatt is kivertem a balhét felemeltem a takarót borzalmas látvány fogadott.Megint velem volt a baj hogy mertem szólni.

Nézzétek a képeket ezeknél ez normális ha szarban húgyban fekszenek az idősek .Feléjük sem néznek ott ültek bent a szobába és bagóztak.” írta a nő a bejegyzésében.

A bejegyzés alatt a felháborodott kommentek közt lehet olvasni a történet folytatását, miszerint a betegért elviekben felelős dolgozók javaslatot tettek a beteg elszállítására egy magánintézménybe – ahol majd “jobban bánnak vele”, igaz egy havi fizetésért cserébe.

AZ OSZTÁLYVEZETŐ ORVOSNŐ SZERINT ITT MINDEN JÓL SZÉP RENBE MŰKÖDIK ÉS HA NEM TETSZIK VIGYEM FIZETŐS HELYRE A MAMÁT OTT MAJD JOBBAN BÁNNAK VELE.EGÉSZNAP SZARBA -HÚGYBAN FEKÜDNI???EZ NEKI MEGFELELŐ!!!!

Azt valószínűleg nem is sejti a fenti kijelentést tevő “osztályvezető orvosnő”, hogy a kórházi alapellátás Magyarországon sem ingyenes, azért cserébe egész életükben járulékokat vonnak el tőlünk, így igenis jár mindenkinek a figyelem, az ellátás és a méltóság.

Forrás: pestibulvar.hu

loading...

Szólj hozzá Te is!

comments