loading...

Ezeket a csajokat nem biztos, hogy randira hívnánk

loading...

A nők nagy része a kapcsolatuk elején mindent megtesz azért, hogy magához édesgesse a kiszemelt férfit. Aranyosak, cukik, bújósak, segítőkészek aztán amikor komolyra fordul a dolog, gondolunk itt például egy házasságkötésre, és elégedetten nyugtázzák, hogy ez a pojáca már az övék, akkor robban a bomba.

Vannak akik napi hiszti cunamival kezdenek a férfiak agyára menni, vannak akik igénytelenné válnak olyannyira, hogy egy konzerves halat hamarabb megkívánnánk mint sem őket, és vannak azok a nők akik a rabszolgatartást emelik a legfelsőbb szintekre. Azonban akad egy szűk része a nőknek akik fura dolgokat kezdenek el csinálni amit eddig nem láttuk tőlük. Furán viselkednek, olykor már rémisztően, olyannyira, hogy kénytelenek vagyunk megszökni. Jól gondoljátok át azt a boldogító igent!

i-would-date-you-but-01 i-would-date-you-but-02 i-would-date-you-but-03 i-would-date-you-but-04 i-would-date-you-but-05 i-would-date-you-but-06 i-would-date-you-but-07 i-would-date-you-but-08 i-would-date-you-but-09 i-would-date-you-but-10 i-would-date-you-but-11 i-would-date-you-but-12 i-would-date-you-but-13 i-would-date-you-but-14 i-would-date-you-but-15 i-would-date-you-but-16 i-would-date-you-but-17 i-would-date-you-but-18 i-would-date-you-but-19 i-would-date-you-but-20 i-would-date-you-but-21 i-would-date-you-but-22 i-would-date-you-but-23 i-would-date-you-but-24

Forrás

loading...

Szólj hozzá Te is!

comments