loading...

Futótűzként terjed a férfi levele, amit ápolónőként dolgozó feleségéről írt

loading...

Bobby Wesson felesége, Rayena egy alabamai kórház sürgősségi osztályán dolgozik ápolónőként. A nő amellett, hogy maximális odaadással látja el a munkáját, csodálatosan neveli közös gyereküket is. Bobby úgy érezte, felesége megérdemli, hogy nyíltan elismerjék a munkáját, ezért írt egy megható Facebook-posztot a nőről, akit hősként tisztel.

Egy odaadó férj gondolatai

“A képen a feleségem látszik, amint pihenni próbál.

“Egy óra múlva fel kell kelnie, és el kell indulnia dolgozni”

Egy óra múlva fel kell kelnie, és el kell indulnia dolgozni. Azokat az eszközöket, amik szükségesek a munkájához, szépen összerakja, majd ellenőrzi őket; a haja és a sminkje is nagyon hamar elkészül majd. Panaszkodni fog, hogy szörnyen néz ki, én pedig természetesen nem fogok vele egyetérteni – majd viszek neki egy csésze kávét. Ő a kanapén fog ülni, törökülésben, és próbálja elkortyolni, miközben a gyerekünkkel játszik, aki állandóan körülötte nyüzsög. Beszélgetünk, neki pedig időrő-időre a távolba réved a pillantása – próbálja felkészíteni magát a várható műszak megpróbáltatásaira. Azt fogja hinni, hogy nem veszem észre, milyen messze jár gondolatban.

Próbálja magát felkészíteni a műszak megpróbáltatásaira”

Ezután ad egy csókot nekem, a kicsinknek és indul, hogy gondját viselje azoknak az embereknek, akik életük legrosszabb napját élik meg: autóbalesetet szenvedtek, lelőtték őket, megégtek. Lehetnek anyák, apák, vezetők, beosztottak, szegények vagy gazdagok – mindegy, ki vagy és mi történt veled, ő gondoskodik rólad. Ő, a feleségem. 14 óra múlva hazajön majd, lerúgja a cipőjét, amivel vérben, piszokban járt. Van, amikor alig várja, hogy beszélhessen róla, van, amikor még csak említeni sem akarja a történteket. Előfordul, hogy addig nevet, amíg el nem sírja magát, de olyan is megtörtént már, hogy csak sír – mindezek ellenére azonban megy, és végigdolgozza a következő műszakját is.

A feleségem ápolónő. A feleségem egy hős.”

Ha te is megkönnyezted a férj szavait, akkor nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is a cikket! Forrás

loading...

Szólj hozzá Te is!

comments